• Újszülött
Szilikon Maszk, 10db Szilikon Maszk Applikátor Mini Szilikon Maszk Ecset a Maszk a Szem Maszk Eye Care Testápoló(rövid lapát)

Szilikon Maszk, 10db Szilikon Maszk Applikátor Mini Szilikon Maszk Ecset a Maszk a Szem Maszk Eye Care Testápoló(rövid lapát)

HUF 1.00

Elérhetőség
Rendelhető

Kényelmes : A fogantyú szerkezet ergonomikus kialakítású, nem fáradtság, hosszú távú használatra.Kicsi, hordozható, egy ajak méretű szempillaspirál ecset tökéletes, kompakt, lehet vinni bármikor, nagyon kényelmes.Spatulával Alak : egy spatulával alakú puha szilikon ecset feje, egy kefével lehet használni, több célra.arc applikátor kefe segítségével alkalmazni arc sár, valamint egyéb kozmetikai az arc vagy a test, könnyen, egyenletesen.Alkalmazni egyenletesen : nem érintse meg a kezét, közvetlenül a maszk alkalmazása több egyenletesen, majd aprólékosan, lehet használni az alvó maszkot testápoló.kevesebb hulladék, kényelmes, környezetbarát, higiénikus, könnyen tisztítható.TÖBB CÉL : Megfelelő szakmai, illetve otthoni használatra.Jó alkalmazása arc iszap maszk, szem maszk, testápoló.A szilikon maszk ecset nem mérgező, illetve ártalmatlan, környezetbarát, jó rugalmasság, de a gyakorlatban.Puha szilikon : A szilikon ecset feje puha tapintású, nem könnyen deformálódik, nem fáj a bőr.Jó design, erős, tartós, nem könnyű, könnyen illeszkedjen a bőr, alkalmazni egyenletesen.Kényelmes : A fogantyú szerkezet ergonomikus kialakítású, nem fáradtság, hosszú távú használatra.Kicsi, hordozható, egy ajak méretű szempillaspirál ecset tökéletes, kompakt, lehet vinni bármikor, nagyon kényelmes.Spatulával Alak : egy spatulával alakú puha szilikon ecset feje, egy kefével lehet használni, több célra.arc applikátor kefe segítségével alkalmazni arc sár, valamint egyéb kozmetikai az arc vagy a test, könnyen, egyenletesen.Alkalmazni egyenletesen : nem érintse meg a kezét, közvetlenül a maszk alkalmazása több egyenletesen, majd aprólékosan, lehet használni az alvó maszkot testápoló.kevesebb hulladék, kényelmes, környezetbarát, higiénikus, könnyen tisztítható.TÖBB CÉL : Megfelelő szakmai, illetve otthoni használatra.Jó alkalmazása arc iszap maszk, szem maszk, testápoló.A szilikon maszk ecset nem mérgező, illetve ártalmatlan, környezetbarát, jó rugalmasság, de a gyakorlatban.Puha szilikon : A szilikon ecset feje puha tapintású, nem könnyen deformálódik, nem fáj a bőr.Jó design, erős, tartós, nem könnyű, könnyen illeszkedjen a bőr, alkalmazni egyenletesen.Szolgáltatás : 1. Puha szilikon : A termék puha szilikonból készül, amely kényelmes, nem fáj a bőr. 2. Kényelmes : A fogantyú szerkezet ergonomikus kialakítású, nem fáradtság, hosszú távú használatra. 3. Spatulával Alak : egy spatulával alakú puha szilikon ecset feje, egy kefével lehet használni a multi célokra. 4. Könnyen hordozható : Kis, hordozható kialakítás, megtapasztalhatja a móka a maszk, bárhol, bármikor. 5. TÖBB CÉL : Megfelelő szakmai, illetve otthoni használatra.Jó alkalmazása arc iszap maszk, szem maszk, testápoló.Specifikáció : Elem Típus : Szilikon Maszk Applikátor Anyaga : Szilikon.Termék hatékonyság : szilikon ecset feje, puha tapintású, nem könnyen deformálódik, nem fáj a bőr Csomag lista : 10 x Szilikon Maszk Applikátor.

A termékről

Item Type:
Silicone Face Mask Applicator
Material:
Silicone.
Product efficacy:
silicone brush head, soft to the touch and not easy to deform, does not hurt the skin
Package list:
10 x Silicone Face Mask Applicator :

Az ügyfél választása