• Újszülött
iCoverCase az iPad 2 Tiszta Ügy, Ultra-Vékony, Áttetsző, Puha, TPU hátlap Ellenálló Rugalmas Esetben az iPad 2 (A1566 A1567)

iCoverCase az iPad 2 Tiszta Ügy, Ultra-Vékony, Áttetsző, Puha, TPU hátlap Ellenálló Rugalmas Esetben az iPad 2 (A1566 A1567)

HUF 1.00

Elérhetőség
Rendelhető

【MEGJEGYZÉS】 NEM KOMPATIBILIS az Apple Intelligens Billentyűzet, vagy Smart Cover.Kérjük, Ellenőrizze, hogy a tablet modell bofore rendelni. 【Kompatibilitási】 kifejezetten az i Pad 2 9,7 Hüvelykes 2014-Ben Megjelent (Modell : A1566 / A1567).Nem kompatibilis bármely más modell.MEGJEGYZÉS : EZ A TERMÉK NEM TARTALMAZ BILLENTYŰZETET. 【Prémium Anyag】 Magas minőségű, puha, TPU, ultra vékony, könnyű kialakítás, könnyen hordozható mindenhol. 【Pontos Kivágások】 Pontos kivágások minden portok, gombok, hangszóró lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes funkciók, valamint az ellenőrzések anélkül, hogy távolítsa el az ügyet. 【Clear & Ultra-vékony Kialakítás】 Az ultra tiszta ügy jól mutatja az i Pad, miközben védelmet nyújtanak. 【MEGJEGYZÉS】 NEM KOMPATIBILIS az Apple Intelligens Billentyűzet, vagy Smart Cover.Kérjük, Ellenőrizze, hogy a tablet modell bofore rendelni. 【Kompatibilitási】 kifejezetten az i Pad 2 9,7 Hüvelykes 2014-Ben Megjelent (Modell : A1566 / A1567).Nem kompatibilis bármely más modell.MEGJEGYZÉS : EZ A TERMÉK NEM TARTALMAZ BILLENTYŰZETET. 【Prémium Anyag】 Magas minőségű, puha, TPU, ultra vékony, könnyű kialakítás, könnyen hordozható mindenhol. 【Pontos Kivágások】 Pontos kivágások minden portok, gombok, hangszóró lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes funkciók, valamint az ellenőrzések anélkül, hogy távolítsa el az ügyet. 【Clear & Ultra-vékony Kialakítás】 Az ultra tiszta ügy jól mutatja az i Pad, miközben védelmet nyújtanak.

A termékről

Az ügyfél választása