• Újszülött
Csukló Gyro Labdát, Alkar Fejt, Egyéni-Kezdő Centrifugális Labdát, a Csontok, Izmok, A Karok, majd Ereit (Szín : Fekete)

Csukló Gyro Labdát, Alkar Fejt, Egyéni-Kezdő Centrifugális Labdát, a Csontok, Izmok, A Karok, majd Ereit (Szín : Fekete)

HUF 3.00

Elérhetőség
Rendelhető

☞[Mechanikai energiát, nem tápegység] : a forgatás A csukló együttműködik a forgatás belül, a középső gömb, illetve a centrifugális erő által generált biztosítja a központ a gömb működik, nagy sebességgel. ☞[Csuklópántot védelem, hordozhatóság, biztonsági] : Viseljen egy különleges csuklópánt használata, hogy megakadályozza a túlzott erő a repülő ki a mag sebesség, ami sokkal biztonságosabb. ☞[Változó sebesség fények, színes ön által] : A csukló labdát a sebesség a belső sebesség a mag, lesz fényes, színes, úgy érzi, a színes ritmus, növeli fitness szórakoztató. ☞[Jó Egészség] : Hatékonyan visszaállítja a csukló fájdalom, növeli az erőt, az ujjak, a csukló, kéz, alkar-váll.Lehet használni, mint egy jó kar izmok and recovery eszköz, amely segít a fitness ember vagy műtét utáni helyreállítási emberek számára célzott képzés!. ☞[Alkalmazandó Sport Képzés] Megfelelő trainning a kerékpározás, egészségügyi masszázs, kosárlabda, horgászat, futás, sport, túrázás, kempingezés, fitness test,más a labda sport, stb. - Nyújtsa ki a karját a kitett rész felfelé, fogd meg a többi kötelet, majd gyorsan húzza fel.Ha helyesen tette a labdát, majd kezd forogni.Tartsa a csuklóját a kedvenc kezét, majd indítsa el a forgó kéz, csukló, miközben megpróbálja stabilizálni a karját, hogy segít felgyorsítani a giroszkóp, amíg el nem éri a kívánt sebességet.Továbbra is használja addig, amíg a teljes.- Vicces, működik a kéz, csukló, váll, alkar, bicepsz, bemelegítő gyakorlatok, majd hegymászás, golf, kosárlabda, stb.- Ezen kívül, ha használja a számítógépet, vagy zongorázni lehet játszani, 15, 20 perc naponta, a kezét fogja érezni, kevésbé fájdalmas.- Power ball játék markolat enhancer; kézi készülék, enyhíti a stressz-anti-stressz, a szorongás, a LED-es lámpák, gyermekek, serdülők, diákok, felnőttek☞☞Specifikáció : Termék Neve : Csukló Ball Product shell : polikarbonát szilícium-dioxid gel Product mag : cink alloy Suitable a : fitness rajongók☞☞Csomagolás : Csukló labda*1, csuklópánt☞☞, Hogyan kell használni : 1. Nyomja a hüvelykujját mindkét kezét a nyíl irányába a központ a labdát, amíg az ellenállás nagy, a középső a labda nem vonhatók.2. Gyorsan engedje fel a lényege, hogy a labdát a hüvelykujj mindkét kezét, majd kapcsolja be a labdát, amelyet a hand3. Után olyan érzésem, hogy a gömb forog, hinta a labdát balról jobbra a kör-mint ahogy lassan forgassa el a csukló labdát, majd a sebesség növelhető a tehetetlenség☞☞Szolgáltatás : 1. Ha több kell, stílusok, kérjük, kattintson a más termékeket találja a kívánt stílust.2. Ha bármilyen kérdése előtt, vagy a vásárlás után kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A termékről

Product Name:
Wrist Ball
Product shell:
polycarbonate silica gel
Product core:
zinc alloy
Suitable for:
fitness enthusiasts
☞☞Packing :
Wrist ball*1, Wrist strap
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
☞☞Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Az ügyfél választása