• Újszülött
Nyírás Fanatikus Pro Series Bal Kéz Szakmai Hajad Olló (5.0) - egy játék változó eszköz a balkezes stylist pedig a borbélyok.

Nyírás Fanatikus Pro Series Bal Kéz Szakmai Hajad Olló (5.0) - egy játék változó eszköz a balkezes stylist pedig a borbélyok.

HUF 1.67

Elérhetőség
Rendelhető

✂️ Hajvágó Olló egy Ergonomikus Fogantyú a Jobb Ellenőrzés, valamint a Kényelem. ✂️ Ezek Olló Vágási Haja Van, Szakszerűen Éles Szélek. ✂️ Szakmai Hajad Olló Glide, Majd Csúsztassa Át A Haját, Könnyedén. ✂️ Biztosítunk Ujját Helyezze Illik, Kit, Aminek A Hajvágó Olló, Valamint A Haj Elvékonyodása, Olló, 3 Különböző Méretű Lapkák Szerelési Utasításokat. ✂️ Minden Ritkító Olló, Valamint Fodrász Olló Jön Egy Ügyet, Ujj Lapkák, Tisztítás Ruhával kötszer.Bemutatkozik a Balkezes Rozsdamentes Acél Szakmai Hajad Olló – egy játék változó eszköz a balkezes stylist.Ezek olló készült, magas minőségű rozsdamentes acélból készült, biztosítva a tartós, hosszú élettartam.Az ergonomikus nyél kifejezetten a balkezes felhasználók számára, biztosítva a kényelmes, biztonságos fogást pontos vágás.Az éles penge könnyen létre tiszta, még akkor is, vágja, hogy az ügyfelek a tökéletes szalon minőségű nézd.Mindegy, hogy a vágás a haj, a frufru vágás, vagy alakításában rétegek, ezek az olló segít létrehozni a szép, pontos stílusok könnyedén.Rend a pár ma emelik a stílus játék.

A termékről

Az ügyfél választása