• Újszülött
Hőszigetelés Szilikon Mat Hőálló Szilikon Pad Nagyobb Méretű Szakmai Hullámos Minta Puha Csúszásmentes Az Evőeszközök (Kék)

Hőszigetelés Szilikon Mat Hőálló Szilikon Pad Nagyobb Méretű Szakmai Hullámos Minta Puha Csúszásmentes Az Evőeszközök (Kék)

HUF 1.33

Elérhetőség
Rendelhető

Szilikon Anyag : Készült prémium minőségű szilikon anyag, ez a pad erős, masszív, anti forró, se szaga.Bordázott Kialakítás : Elfogadja hullámos mintázat, ez a pad az anti-skid, stabil használni.Vegye meg ez a bizalom!.A széles körű Alkalmazás : Ez a szilikon pad elég nagy elhelyezése különböző fűtési eszközök, vigye, több használni!.Könnyű Szállítás : Jön a könnyű, rugalmas is, ez a pad könnyen veszi körül, hogy segítsen a munkában.Vonatkozó Forgatókönyvek : Ez a szilikon mat alkalmas hőszigetelés edények, curling stick, stb.Akkor bontsa ki a használni vagy tekerd fel a használatra.Használni fog!. 1. A széles körű Alkalmazás : Ez a szilikon pad elég nagy elhelyezése különböző fűtési eszközök, vigye, több használni!2. Bordázott Kialakítás : Elfogadja hullámos mintázat, ez a pad az anti-skid, stabil használni.Vegye meg ez a bizalom!3. Szilikon Anyag : Készült prémium minőségű szilikon anyag, ez a pad erős, masszív, anti forró, se szaga.4. Könnyű Szállítás : Jön a könnyű, rugalmas is, ez a pad könnyen veszi körül, hogy segítsen a munkában.5. Vonatkozó Forgatókönyvek : Ez a szilikon mat alkalmas hőszigetelés edények, curling stick, stb.Akkor bontsa ki a használni vagy tekerd fel a használatra.Használni fog!Specifikáció : Elem Típus : Hőszigetelés Szilikon Mat Material : Szilikon Csomag Lista : 1 x Hőszigetelés Szilikon Mat1 x Kézikönyv.

A termékről

Item Type:
Heat Insulation Silicone Mat
Material:
Silicone
Package List:
1 x Heat Insulation Silicone Mat:
1 x Manual:

Az ügyfél választása